midtechvn@gmail.com

TÌM NHANH (Kính mời Quý khách kích chuột, gõ cái cần tìm vào ô bên dưới rồi ấn enter):

Xem thêm: together2s.com; antoanbucxahatnhan.com; tuvanantoanbucxa.com.

Dịch vụ - Sản phẩm  >>   >>  Cổng dò phóng xạ RC4069

Liên hệ: 0976.275.983 hoặc 0941.88.99.83 hoặc email: midtechvn@gmail.com - Mr. Hoàng Anh Quý!

Chi tiết:  OVERVIEW

 

The RC4069, part of the RC4000 series of radiation detection systems, is RadComm’s most advanced vehicle radiation portal monitoring system specifically designed to detect radioactive material contained in a moving vehicle loaded with scrap metal/material. The innovative design of the RC4069 is the result of over 18 years of engineering design and field application experience that has provided the Metals Industry with the best proven safety record to-date. The RC4069 incorporates state-of-the-art components and the most advanced software/hardware technology currently available worldwide.

 

The system menus are based on a Windows environment in order to allow a clear and precise understanding of the RC4069 operations without the additional requirement of a background in physics. The software is flexible, allowing the user to easily configure the system’s general operations including; setting of passwords, adjustment of detector parameters, pinpointing the location of a radioactive source when detected in a vehicle, and the storing and retrieval of alarm information.

 

4069single

In addition, the RC4069 computer controller performs all non-real-time tasks such as the management of data received from the detector assemblies and configuration of system operational parameters. The advanced design of the individual high-speed micro-based RC4069 detector assemblies performs all real-time tasks such as pulse analysis from the detectors and vehicle speed measurement. This individual detector functionality is an extremely important and desirable feature of the RC4069 system. In order to achieve the high level of detection capability the RC4069 provides, high-speed real-time signal processing and alarm analyses is performed simultaneously with no interruption of the radiation monitoring process.

 

This system is specially designed to work in scrap metal/waste recycling and steel manufacturing facilities. This system has been tested and proven in a number of customer sites and has demonstrated key technology features such as high sensitivity, fewest false alarms, easy to use menus, supervisor remote system access, traceability and accountability. When combined with Radcomm Systems responsive technical support and on-line service, the RC4069 is clearly the system of choice throughout the Steel and Scrap Industry.

 

RC4069 detectors consist of 1, 2, or 3 detector assemblies per system.

 

Product Code

Number of

Detectors

PVT Total

Volume-cu.in.

PVT Total

Volume-Liters

RC4069-1 1 2,108 34.5
RC4069-2 2 4,216 69
RC4069-3 3 6,324 103.5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pdf

 

click for  product specifications

 

 

Detection Capability/Overall Sensitivity:

*Unshielded Source (Shielded Source)

1.6 uCi (58mCi)

*Radiation measurement of 137Cs (point source) at 1 meter from the face of the detector (the radiation exposure level is comparable to a 75mm dia. x 150mm 137Cs lead sealed source buried in 65 lbs/ft(1.0 g/cm3) of scrap metal)

 

 TỔNG QUAN

 RC4069, một phần của hệ thống phát hiện bức xạ RC4000, là hệ thống giám sát cổng bức xạ xe tiên tiến nhất của RadComm được thiết kế đặc biệt để phát hiện vật liệu phóng xạ chứa trong một phương tiện di chuyển được nạp bằng kim loại / vật liệu phế liệu. Thiết kế sáng tạo của RC4069 là kết quả của hơn 18 năm kinh nghiệm thiết kế kỹ thuật và ứng dụng thực địa đã cung cấp cho ngành công nghiệp kim loại có kỷ lục an toàn được chứng minh tốt nhất cho đến nay. RC4069 kết hợp các thành phần hiện đại và công nghệ phần mềm / phần cứng tiên tiến nhất hiện có trên toàn thế giới.  Các menu hệ thống được dựa trên môi trường Windows để cho phép hiểu rõ ràng và chính xác về các hoạt động RC4069 mà không yêu cầu bổ sung nền tảng trong vật lý. Phần mềm này linh hoạt, cho phép người dùng dễ dàng cấu hình các hoạt động chung của hệ thống bao gồm; thiết lập mật khẩu, điều chỉnh các thông số máy dò, xác định vị trí của nguồn phóng xạ khi phát hiện trong xe, và lưu trữ và truy xuất thông tin báo động.    4069single Ngoài ra, bộ điều khiển máy tính RC4069 thực hiện tất cả các tác vụ không theo thời gian thực như quản lý dữ liệu nhận được từ các bộ dò và cấu hình các tham số vận hành hệ thống. Thiết kế tiên tiến của các bộ phát hiện RC4069 vi mô tốc độ cao riêng lẻ thực hiện tất cả các nhiệm vụ thời gian thực như phân tích xung từ máy dò và đo tốc độ xe. Chức năng dò tìm cá nhân này là một tính năng cực kỳ quan trọng và mong muốn của hệ thống RC4069. Để đạt được khả năng phát hiện cao mà RC4069 cung cấp, việc phân tích tín hiệu và xử lý tín hiệu thời gian thực tốc độ cao được thực hiện đồng thời mà không bị gián đoạn quá trình giám sát bức xạ.  Hệ thống này được thiết kế đặc biệt để làm việc trong các cơ sở tái chế phế thải kim loại / phế thải và các cơ sở sản xuất thép. Hệ thống này đã được thử nghiệm và chứng minh ở một số trang web của khách hàng và đã chứng minh các tính năng công nghệ quan trọng như độ nhạy cao, báo động giả nhỏ nhất, menu dễ sử dụng, truy cập hệ thống giám sát từ xa, truy xuất nguồn gốc và trách nhiệm. Khi kết hợp với hệ thống hỗ trợ kỹ thuật đáp ứng của Radcomm và dịch vụ trực tuyến, RC4069 rõ ràng là hệ thống được lựa chọn trong suốt ngành Thép và Phế liệu.              pdf   bấm vào cho thông số kỹ thuật sản phẩm     Khả năng phát hiện / Độ nhạy chung: * Nguồn không được che chắn (Nguồn được bảo vệ) 1,6 uCi (58mCi) * Đo bức xạ 137Cs (nguồn điểm) cách mặt máy dò 1 mét (mức phơi nhiễm bức xạ có thể so sánh với một nguồn 75mm dia. X 150mm 137C dẫn nguồn kín được chôn trong phế liệu 65 lbs / ft3 (1,0 g / cm3) kim loại)

blogger LinkedIn Twitter Facebook